DIY-ideer til at underholde børnene denne weekend
Artikler

DIY-ideer til at underholde børnene denne weekend

Børnene vil have det sjovt med disse DIY-ideer!

DIY-ideer til at underholde børnene denne weekend:

1. Lav en regnbue på himlen ved at bruge en slange og spande med vand.

Her kan du læse mere om mdf plader.

2. Mal dit eget marmorløb

3. Lav en drage af papir eller karton

4. Lav en indendørs forhindringsbane med lagner, stole og balloner

Få mest muligt ud af dit hjems baghave

Vi har alle en baghave, men ikke alle benytter sig af den. Nogle mennesker er skræmt af ideen om DIY-projekter, mens andre ikke ved, hvor de skal starte. Men sådan behøver det ikke være! Vi har samlet nogle ideer til gør-det-selv-projekter, som du kan prøve i din baghave.

Dette afsnit vil gennemgå nogle tips og tricks til at få mest muligt ud af dit hjems baghave.

Idéer til at skabe en klatrevæg i din baghave

Idéer til gør-det-selv-projekter findes ofte på internettet. En af de mest populære ideer er at skabe en klatrevæg i din baghave. At skabe en DIY klatrevæg kan være et sjovt og udfordrende projekt for dig og din familie.

Du skal beslutte dig for, hvilken type klatrevæg du vil have i din baghave. Du har mange muligheder såsom reb, kunstig sten, træ eller metal. Når du har besluttet dig for, hvilken type materiale du vil bruge, er det tid til at begynde at bygge!

Idéer til at skabe et træfort

Her er nogle ideer til at skabe et træfort, alt efter hvilken plads du har, og hvad du skal arbejde med.

-Hvis du har en stor baghave, eller en åben plads i dit hus, kan du bygge fortet i et åbent område. Hvis ikke, så prøv at finde ubrugte hjørner af dit hus, hvor der er lidt gulvplads.

-Sørg for, at væggene er mindst 1 fod høje, og at de er lavet af robuste materialer som krydsfiner eller andet tømmer. Taget skal også være robust og skal kunne understøtte tunge genstande som møbler.

-Brug gamle borde eller stole som trappe til at gå op i fortet. Du kan også bruge stiger til dette formål, hvis der ikke er plads nok til trapper.

Idéer til at bygge et legehus fra bunden

Legehuse er en sjov måde at bringe udelivet indenfor. Der er mange forskellige måder at bygge et legehus på, afhængigt af dit færdighedsniveau og dit budget.

Der er mange gør-det-selv-projekter, som du kan bruge til at lave et legehus fra bunden. Du kan bruge gamle møbler og male dem, eller du kan købe et billigt færdiglavet sæt i butikken. Du kan også købe noget træ, søm og maling i din lokale byggemarked og være kreativ med dit design.

Kommentarer lukket til DIY-ideer til at underholde børnene denne weekend

Registreringsnummer 3740 7739